Saturday, May 16, 2009

menyirap.... je aku


YOU'LL NEVER WALK ALONE

assalamualaikum... bertemu lg hari ni... pada kali ini saya ingin menaip tentang menyirap nye saye kepada manchester united kerana lah menang kali ke 18 juara liga perdana inggeris (Barclays Premier League) untuk menyama kedudukan dengan team kegemaran saye iaitu Liverpool FC. Liverpool FC sebelum ini telah memenangi sebanyak 18 kali n kini man u telah padamkan rekod itu dengan menyamakan nya.... (panas je aku... huhuhu) ape leh wat.... aper2 pun harap2 liverpool dapat megekalkan tannga ke 2 untuk automatik dapat masuk liga juara2 pada season depan... Liverpool FC akan lawan wes bromich esok kul 8.20malam.... dihemput pada peminat liverpool dapat tgk perlawanan sok... (yang x sokong pun datang lah beri semangat kepada penyokong liverpool fc sok tau hehehehe) ok r sampai cnie jer episod menyirap aku.... ok bye assalamualakum.

1 comment:

munir said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA