Monday, April 20, 2009

satu hari sebelum exam...

assalamualaikum... daha lama saya tak menulis di dalam blog ini terasa rindu plak nak menulis...pada kali ini saya suka untuk menceritakan hari sebelum kedatangan final exam pada keesokan harinya... saya terasa cam takut jer nak jawab sok... tapi yangb membuatkan saya pelik... saya rasa biasa je...( macam takde papelah....) ntah lah mungkin dah terbiasa menjawab final dalam pengajian diploma masa kat uitm segamat dulu... saya berharap exam kali ini dapat membantu saya dalam permulaan mengambil pengajian ijazah statistik nie... mungkin ini peluang saya buat yang terbaik tuk family kawan2 n orang yang menunggu saya pulang untuk bercuti( paham2 jela sape...) hehehehe. di sini juga saya ingin mengucapkan good luck pada kawan2 yang mengambil final paper yang bermula hari ini sehingga 10 mei 2009. tidak lupe juga pada kawan2 di shah alam gopa, tayer, pg, suis, sham yana eija n lain2 lah (malas nak tulis panjang2 hehehehe) ok lah sehingga berjumpa lagi pada lain kali assalamualaikum

No comments: