Thursday, February 12, 2009

cendol depan uitm mache...

assalamualaikum maaf lah dah lama x update... hehehehe malas nak library lah katakan... disini saya ingin berkongsi sedikit cerita kat uitm machang nielah... hehhee al maklumlah.. uitm macang nie bukit bukau banyak sngat... saya melihat diluar uitm kenaper lah banyak sangat oran disuatu tempat di depan uitm... ingat ader aper rupanya ada kedai cendol yang agak laris pada setiap hari.... terasa plak ingin membeli cendol tue... pada masa claz mate saya pun ada sekali...(arom, madi, panjang(fares)), diorang pun rasa aper yang saya rasa (tak tahulah rasa aper... agak2 je...) kami berempat pun singgah kat kedai cendol tue... langkah demi langkah kami berjalan terasa plak dahaga kat mulut nie... (lahap lah kiranya...) sampai jer kat kedai trus order "cendol 5 mak cik" saya pun terpikir nape 5 lak kan... rupenya claz mate saya yang paling tinggi lebih lahap dari yang menaip blog nie... hehehe..... (dalam hati nak amik 2 gak tp tahan jelah... cover tak makan banyak... hehehe). dapat je pesanan kitorang pun "ngap" lah... ternyata memang sedap(lebih kurang kat jb lah...) patutlah orang datang berpusu-pusu hehehe. saya dapat rasa suasana makan cendol tue cam kat jb lak... huhuhu (rindu jb...) xpelah 2.5 tahun jer kene tahan ckit... huhuhuh. oklah kawan2 semoga berjumpa di penulisan akan datang... sekian.

1 comment:

echot said...

azik,xsedap sgt r cendol tu.tmpt chot lagi sedap.hehe...